Verwijzers

Praktijk de Hoge Berg werkt in onderaannemerschap samen met Westerweelde Pedagogisch Centrum. Westerweelde Pedagogisch Centrum heeft contracten met vrijwel alle gemeenten in Groningen en Drenthe voor de jeugdwetproducten: basis-en specialistische ggz en ambulante begeleiding en in sommige gemeenten voor vaktherapie. Bij een behandeltraject via Westerweelde Pedagogisch Centrum is altijd een orthopedagoog/gz-psycholoog betrokken als regiebehandelaar.

Praktijk de Hoge Berg heeft momenteel géén eigen contracten met gemeenten afgesloten.

Wilt u een kind naar ons doorverwijzen? Dat kan op de volgende manieren:
– Via Zorgdomein: zoek op ‘Westerweelde Pedagogisch Centrum’
– Via Zorgmail: Mocht u zelf geen zorgmail hebben, stuurt u mij dan even een e-mail op info@praktijkdehogeberg.nl. Ik zal u dan een mail terug sturen vanuit het beveiligde Zorgmail mailadres van Westerweelde Pedagogisch Centrum. U kunt deze dan beantwoorden en uw verwijzing toevoegen. De verbinding is dan beveiligd. Indien u zelf zorgmail heeft kunt u een mail sturen naar wespc2016@gmail.com.
– Per post kunt u uw doorverwijzing sturen naar:
Praktijk de Hoge Berg / Westerweelde pedagogisch Centrum
Roelagerweg 4
9561 TR Ter Apel

Wilt u eerst telefonisch overleggen of speltherapie of beeldende therapie passend is voor uw cliënt? Of heeft u vragen over het doorverwijzen? Neem dan contact met mij op via 0031638417819.

Zowel bij Praktijk de Hoge Berg als bij Westerweelde Pedagogisch Centrum vinden wij een vlotte en persoonlijke samenwerking met onze doorverwijzers belangrijk. Wij nemen graag de tijd om u beter te leren kennen, dus neem gerust contact met ons op.