Luanca Hogenberg

Mijn naam is Luanca Hogenberg. Ik ben vaktherapeut in de disciplines spel en beeldend. Vaktherapeut zijn combineert al mijn passies en kwaliteiten, namelijk het ondersteunen van jonge mensen in hun ontwikkeling, het creatief bezig zijn, het werken met beeldtaal en het ontdekken van de psyche van de mens. Het is zo’n prachtig vak!

Ik ben zeer leergierig en ben van mening dat een mens zijn hele leven leert. Ik heb een passie voor het helpen van mensen, dit geeft mij veel voldoening. Vooral het werken met kinderen spreekt mij zeer aan. De kijk van kinderen op de wereld, zo nieuwsgierig, open, positief, puur een eerlijk, dat is iets wat me erg in hen aantrekt. Ik ben van mening dat elk kind onbezorgd kind moet kunnen zijn. Ik krijg altijd veel energie van het werken met kinderen.

Ik ben zeer gedreven in mijn vakgebied en wil me hierin graag verder ontwikkelen. Ik wil mij graag verder verdiepen in de psyche van de mens en alles wat daar bij komt kijken. Ik vind het interessant om te ontdekken waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen.